Jak a proč si vybrat obal na váš kufr?

Hranice se otevřely a zájem o leteckou dopravu roste. Kvůli pandemii, kdy toto odvětví značně strádalo, však letiště nemají dostatek personálu. Pracovníků chybí po celém světě stovky tisíc, a to se samozřejmě projeví i na kvalitě poskytovaných služeb. Letadla nabírají obrovská zpoždění a míra ztrát nebo poškození zavazadel stoupla meziročně až o 58 procent. Bezpečnost svého kufru však můžete snadno a stylově zvýšit. Řešením je kvalitní obal na kufr.

Proč využívat obal na kufr?

Obaly na kufry nabízejí oproti jiným řešením hned několik výhod. Možná jste si v minulosti nechali své cestovní zavazadlo obalovat na letišti fólií. Za to si však musíte pokaždé zvlášť připlatit a také kvůli tomu dorazit dříve na letiště. Další nevýhodou tohoto řešení je i to, že jelikož si s sebou do příručního zavazadla nesmíte vzít žádné ostré předměty, po příjezdu do destinace se budete bez nůžek do obaleného kufru těžko dostávat.

Stylové obaly na kufr ochrání vaše zavazadlo a můžete je používat stále dokola. Navíc si ho na kufr připravíte už doma, takže tím pak nebudete na letišti ztrácet čas. Další výhodou je i jedinečný vzhled kufru, díky němuž si své zavazadlo ihned poznáte.

Vzorovaný obal na kufr také zajistí, že si jiný cestující nesplete váš kufr s tím svým a neodnese si ho omylem domů nebo do hotelu. To, že bude váš kufr rozeznatelný hned na první pohled, se může hodit i v případě, kdy by došlo k jeho ztrátě. Specifický vzhled totiž letecké společnosti pomůže zavazadlo dohledat například na kamerových záběrech.

Jak vybrat ideální obal přesně pro vaše zavazadlo?

U nás v nabídce najdete jak jednotlivé obaly na kufr, tak i celé sady obalů na kufry. Ty zajisté uvítáte, pokud vyrážíte na dovolenou s celou rodinou. Můžete si tak všechna rodinná zavazadla pěkně sladit a snadno je všechny rozeznat od těch ostatních.

Při výběru vhodného obalu zohledněte kromě stylového vzhledu hlavně jeho rozměry. Každý výrobce totiž čísluje velikosti svých produktů jinak. Svůj kufr si pečlivě přeměřte, než si obal vyberete. Materiál obalu je však elastický. To zajistí, že na váš kufr perfektně padne.

Můžete si taky rovnou pořídit nový kufr i s obalem určeným přímo na něj. Na výběr máte z bohaté škály vzorů, takže můžete svůj kufr obléknout do vesmírného obalu nebo třeba zvolit motiv s pláží a mořem, abyste navodili tu správnou atmosféru pro letní dovolenou. Pokud i přes zmíněné výhody nechcete, aby vaše zavazadlo vyčnívalo mezi ostatními, v nabídce je k dispozici i černá nebo transparentní varianta.

Jak se o obal na kufr starat?

Obal je možné používat stále dokola. Mezi jednotlivými lety ho totiž stačí jen hodit do pračky na 30 stupňů. Když zrovna nikam neletíte, obal snadno složíte a nezabere vám ve skříni skoro žádné místo.

Obaly na vaše zavazadla jsou vyrobeny z elastického materiálu, díky kterému skvěle padnou na jakýkoliv typ kufru. Stačí jen vybrat vhodnou velikost, kterou zjistíte po přeměření svého zavazadla.

Pokud tedy nechcete ztrácet čas i peníze obalováním zavazadel na letišti, pořiďte si obal na kufr a tyto starosti můžete na vždy pustit z hlavy. Fólie využívaná k obalování kufrů navíc vytváří zbytečný odpad. Toho díky kvalitnímu látkovému obalu naše životní prostředí a planetu ušetříte.