5 nejlepších kufrů pro cestovatele na rok 2023

Chystáte se v roce 2023 na pořádnou dovolenou a potřebujete nový kufr? Určitě se podívejte po značce T-class, ta nabízí nejrůznější varianty cestovních kufrů v kvalitním a odolném provedení za velmi přijatelnou cenu.

 

T-class nabízí kufry ve velikostech M, L a XL ve skořepinovém i textilním provedení pro celou rodinu. Skořepinové kufry značky T-class jsou vyrobeny ze zesíleného ABS plastu, nebo kvalitnějších materiálů jako je polykarbonát a polypropylen.  Materiály jsou odolné i při velmi nízkých teplotách a účinně tlumí náraz, což jistě oceníte vy i vaše věci. Textilní kufry T-class jsou vyrobeny z polyesteru 600D, což je tkanina ze syntetických vláken a zároveň silný a odolný materiál. Některé naše textilní kufry mají hliníkovou výztuhu po obvodu celého kufru.

 

Jistě oceníte také možnost zakoupit u nás náhradní díly. Pokud se na vašem zavazadle poškodí například kolečka nebo zámek, je možné zakoupit náhradní díly. Ty jsou zpravidla skladem pro všechny typy kufrů a výměnu zvládnete sami.

 

Cestovní kufr  T-class 1361 , ve velikostech M, L a XL3108_cestovni-kufry-skorepinove-sada-t-class-1361-sede-clipped-rev-1

Tento decentní kufr jistě ocení každá cestovatelka a je určený i pro každodenní používání, jedná se o kufr se střední odolností. Jelikož má tichá kolečka, jízda  je pohodlnější a tišší. Jistě oceníte také hliníkovou a víceúrovňovou rukojeť, kterou lze úplně zasunout do korpusu kufru. Dále se na kufrech nacházejí dvě pevná madla, nacházející se na vrchní a boční straně. Díky nim bude jakákoliv manipulace se zavazadly nenáročná. Obsah zavazadla chrání bezpečnostní 3místný TSA zámek. Ten je vhodný pro leteckou přepravu, protože jej mohou bezpečnostní agenti otevřít bez poškození. Kufr je rozdělený na dvě komory. Jedna je uzavíratelná pomocí zipu, druhou jistí křížový popruh. Kufr je ve třídě: Střední odolnost.

 2970_sada-kufru-textilnich-t-class-932-vinove-clipped-rev-1

Textilní kufr T-class 932 ve velikostech M, L a XL

I textilní kufr může být odolný, důkazem toho je zavazadlo T-class 932, který je vyroben z odolného polyesteru. Chránit vaše věci pomáhá také hliníková výztuha po obvodu celého kufru. Pokud jde o ochranu věcí, i zde se můžete spolehnout na TSA zámek s 3místnou kombinací. Na kufru se dále nacházejí dvě pevná textilní madla pro snadnou manipulaci. Kufr lze po rozepnutí jednoho zipu zvětšit asi o 4 cm, což jistě oceníte při návratu z dovolené. Uvnitř se nacházejí dva popruhy pro upevnění věcí a praktická síťovaná přihrádka na zip. Kufr je zařazen ve třídě: Vysoká odolnost.

689_sada-3-kufru-t-class--1991-tmave-modra 

Velmi odolný kufr T-class 1991, ve velikostech M,L a XL

Tento lehký a velmi odolný kufr bude spolehlivým parťákem na vaše cesty a je určený pro náročnější zákazníky, kteří často cestují. Je vyrobený z polypropylenu, který je velmi odolný a zároveň lehký. Tento materiál dokáže částečně odolat i ohni. Je zde třímístný zapuštěný TSA zámek, výsuvná rukojeť vysoce odolná a madla částečně zapuštěná do kufru pro snadnou manipulaci. Vaše věci chrání také DoubleLock zip, který není možné poškodit zvenčí běžným mechanickým způsobem. I další komponenty na kufru, jako např. kolečka, jsou pouze ty nejlepší. S tímto zavazadlem se nemusíte bát, že by Vás nechalo někde ve "štychu". Tento kufr je u nás zařazen v kategorii: Velmi vysoká odolnost.

944-9_sada-3-kufru-t-class-2011-champagne

Cestovní kufr T-class 2011, ve velikostech M, L a XL

Další z řady odolných kufrů je T-class 2011, který je vyroben nejen z  ABS plastu, ale také z polykarbonátu. Tato kombinaci zvyšuje odolnost a pružnost tohoto skořepinového kufru na vysokou úroveň. Stejně jako u předchozích kufrů, i zde chrání vaše věci 3místný TSA zámek a vnitřní prostor je rozdělen na dvě komory. Polykarbonátové kufry se řadí mezi ty lehčí a jsou ideální volbou na dovolenou. Při návratu z dovolené jistě oceníte také možnost rozšířit hloubku kufru o 4 cm za pomocí zipu. Tento kufr je zařazen v kategorii: Vysoká odolnost.

 

 

2868_sada-textilnich-kufru-t-class-933-cerna-clipped-rev-1

 

Textilní kufr odlehčený T-class 933 ve velikostech M, L a XL

Opravdu lehoučký kufr, u kterého byly použité materiály zpracované tak aby byl co nejlehčí a bylo tak snadné s ním cestovat. I když je velmi lehký, i přesto je poměrně odolný. Má pevná madla a odolná kolečka tichá, rovněž se dá zvětšit hloubka po rozepnutí 1 zipu až o zhruba 5 cm. Samozřejmostí je hliníková, kvalitní a pevná rukojeť v možností aretace ve více úrovních. 2 velké praktické kapsy vpředu, kam se vejde i nootebook. Výborný parťák obzvláště pro ženy. Tento kufr má odolnost: střední.

 

 

 

 

Tak již víte, s jakým kufrem se v roce 2023 vydáte na objevné cesty? V případě dotazů se nám neváhejte kdykoli ozvat, rádi vám s výběrem poradíme.