Přehled odolných kufrů pro leteckou přepravu

Zkušení cestovatelé vědí, že kufry pro leteckou přepravu musí být odolné. Je nutné aby zvládly drsné zacházení letištní službou i náročnou cestu v zavazadlovém prostoru letadla. Běžné kufry vyrobené z materiálu ABS nejsou příliš odolné a při častém cestování se mohou poškodit. Náročnější zacházení vydrží nejlépe kufry z polypropylenu, nebo alespoň polykarbonátové s  ABS.

Značka T-class vyniká odolností a bezpečností

 

Letecká doprava je velmi náročná na zavazadla. Ta během cesty zažijí několik nárazů a pádu a je tedy třeba pořídit kufr, který je na leteckou dopravu944-9_sada-3-kufru-t-class-2011-champagne dostatečně odolný. Takové jsou kufry značky T-class, jejíž kufry jsou vyráběny s ohledem na odolnost a bezpečnost během cestování.Za zmínku stojí např. Cestovní kufr T-class 2011 s možností rozšíření, vyrobený z ABS plastu a polykarbonátu. Tato kombinace zaručuje vysokou odolnost kufru proti nárazům a pádům. Jeho vnitřní prostor se dá rozšířit, což oceníte především při zpáteční cestě, kdy se do kufru vrací všechny použité a často neforemné věci. Kufr s velkou kapacitou úložného prostoru využijete při dlouhých nebo zimních dovolených.

 

 

 

 Velkou výhodou, nejen tohoto kufru značky T-class, je bezpečnostní zámek TSA. Ten snadno poznáte podle značky červeného diamantu, jež symbolizuje jeho odolnost a bezpečnost. TSA zámky zaručeně ochrání vaše věci před zloději. Jsou také jednotné na celém světě a letištní kontrola je tedy schopna otevřít váš179-6_cestovni-kufr-t-class-2011-vinovy-l--6 kufr bez jakéhokoliv poškození. Se zvyšováním bezpečnostních opatření na letištích, kontroluje ostraha daleko více zavazadel a v případě podezření neváhají kufr otevřít i bez přítomnosti majitele. Díky zámku TSA se do něj dostanou bez toho, aby bylo nutné kufr poškodit.

 

 

 

 

 

 Nejvíce odolné jsou kufry z polypropylenu. Ten je velmi lehký a zároveň pevný, což jsou vlastnosti, které by měl kufr pro leteckou dopravu splňovat. Kufry z 704-3_cestovni-kufr-t-class-1991--tmave-modra--xltohoto materiálu se řadí do kategorie „velmi odolné” a vydrží nespočet náročných cest v zavazadlovém prostoru. Zavazadlem z této kategorie je například cestovní kufr T-class 1991, jež je dostupný ve velikosti XL, L i palubní velikosti M. I tento kufr vyniká odolnou skořepinou, velkým úložným prostorem a vysokou mírou zabezpečení díky TSA zámku.

 

Polypropylen je, kromě lehkosti a odolnosti, výjimečný také v bezpečnosti při kontaktu s ohněm. Produkuje pouze malé množství kouře a žádné toxické látky, které by mohly ublížit při vdechnutí. Je odolný také proti olejům či různým rozpouštědlům. Tento materiál se totiž používá i v potravinářském a textilním průmyslu.

 

 

 

 Další odolný kufr je  T-class  kufr s označením 628 v různých barvách. Kufry této řady patří k nejzajímavějším v celé produktové řadě T-class a to díky velmi zajímavému designu v podobě bublin. Toto zavazadlo si jistě na letišti nespletete s žádným jiným a také proto je jedním z nejprodávanějších z produktové524-2_kufr-palubni-ruzovy-t-class-628-new-3 řady T-class. I tento kufr lze pořídit ve velikostech, které budou vyhovovat celé rodině.

I odolné kufry potřebují občas opravit

I ty nejodolnější kufry se čas od času poškodí nebo se časem ošoupou kolečka. V tom případě jistě oceníte velký výběr náhradních dílů, které naše značka T-class ke svým produktům nabízí. Výměna kolečka nebo rukojeti je snadná a zvládne ji úplně každý. Díky tomu nemusíte kupovat nový kufr pokaždé, když se během cesty letadlem poškodí.

 

 

Cestování letadlem může být snadné, stačí vybrat správný kufr na své věci.