Velkoobchod a maloobchod s cestovními kufry a příslušenstvím
Košík: 0,00 Kč Položek: 0 Informace a objednávky: +420 608 555 228

Informace o ochraně osobních údajů  

  • Ochrana osobních údajů se řídí nařízením evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů. Anglická zkratka GDPR. Dále se řídíme platnými zákony České republiky.
  • Kupující bere navědomí zpracování těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa elektronické pošty a telefonní číslo, případně IČ a DIČ podnikatele. (dále společně vše jen jako "osobní údaje")
  • Kupující bere na vědomí zpracování osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.
  • Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinnen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
  • Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob zapojujících se do procesu objednávky (dopravce, zaměstnanci) nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám
  • Kupující má možnost při nákupu dát souhlas s poskytnutím jeho osobních údajů (pouze e-mailová adresa) srovnávacímu portálu za účelem získávání hodnocení kvality služeb.
  • Srovnávací portály se zavazují zajistit maximální  ochranu osobních údajů technickými a organizačními prostředky zabezpečení (softwarová ochrana, přístupová práva, povinnost mlčenlivosti zaměstnanců).
  • Osobní údaje budou pro případné reklamace, servisu zboží a z důvodů lhůty pro náhradu škody uchovávány po dobu 15 let. Pro daňové účely je nutné uchovávat některé údaje 10 let. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě.
  • Přístup k těmto datům má zpracovatel a majitel obchodu : Jiří Hudec , dále zaměstnanec: Jiří Jelínek, a to pouze za účelem vyřízení objednávky a případných reklamací a vedení účetnictví.
  • V přípedě kdy si přejete vymazat některá data, a lze to provést aniž by bylo narušeno účetnictví firmy. Můžete tak učinit emailovou zprávou na hudec@obchod-kufry.cz, kde napíšete jaká data si přejete vymazat. Vymazání dat (pokud to není v rozporu s daňovou evidencí) provede Jiří Hudec a to ihned po přečtení emailu, pokud to bude v rozporu s daňovou evidencí budete informováni po emailu
  • Zabezpečení dat: ty které jsou uchovávány elektronicky, jsou zabezpečeny  heslem a přihlašovacím jménem, ty které je nutné uchovávat papírově, (např. některé reklamace, smlouvy) jsou v uzamčené kanceláři
  • Kupující potvrzuje, že poskytnuté údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů
  • V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které jsou v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady EU zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
  1. Požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení a nápravu
  2. Požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav
  3. Kupující se v případě že se domnívá že dochází k porušení jeho práv z hlediska ochrany osobních údajů, může obrátit na dozorový orgán jímž je Úřad pro ochranu osobních údajů https://www.uoou.cz/
  • Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Ohledně informací o zpracování vašich osobních údajů se můžete obrátit na majitele obchodu Jiřího Hudce, e-mail: hudec@obchod-kufry.cz                                                                                                                                                                 
  • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

 

Nabídka obchodu
Doprava zdarma
při nákupu nad 2 000,00 Kč

Speciální akce pouze na červen

Sada 3 kufrů T-Class ABS plast za 2499,-!!!

 

Rychlé dodání

zboží skladem ihned expedujeme

 

Garance vrácení

možnost výměny nebo vrácení do 30 dní

 

Doprava zdarma

při nákupu nad 2 000 Kč

 

Chcete dostávat informace o akcích a novinkách z našeho obchodu na email?

Kontakt

Telefon: +420 734 714 214
E-mail:   info@obchod-kufry.cz

 

Informace

Doprava a platba

Velkoobchod

Jak vybírat cestovní kufry

Informace o ochraně osobních údajů

Obchodní podmínky

Reklamace

Odstoupení od kupní smlouvy

V našem obchodě najdete cestovní zavazadla nejen na dovolenou. V nabídce máme cestovní kufry, kufry na kolečkách, zvýhodněné sady kufrů, batohy a tašky.
Sady cestovních kufrů, Skořepinové neboli plastové kufry, textilní kufry, odolné kufry, doplňky pro cestování, vše za nízké ceny a v super kvalitě!

Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s použitím těchto souborů.
OK Více informací